TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dilluns, 7 de setembre del 2015

06/09/2015 Maurina - Castellbell

Partit bastant igualat, on la Maurina va ser lleugerament superior en algunes fases del partit . La maurina es va avançar després d' un córner 1-0. A partir d'aquí el castellbell va apretar molt la sortida de pilota de la Maurina i en unes d'aquestes es va recuperar una pilota a la vora de l'àrea, que va permetre aconseguir l' empat 1 -1. Van entrar en una fase on hi havia molt de joc al mig camp i la maurina en una pilota llarga a banda van fer un centre-xut que va acabar entrant i que va permetre a la Maurina marxar al descans amb un 2-1 a favor.
La segona part va tenir poques ocasions on en una falta a favor del castellbell en el seu propi camp van treure en curt , va haver una pèrdua de pilota, que va acabar amb el  3-1.
Des d'aquest moment el Castellbell va apretar molt per conseguir reduir distàncies al marcador, però el cansament va acabar per transformar el partit en anades i vingudes gairebé sense xutar a porteria i en l' últim minut una recuperació al mig camp del Castebell, va acabar amb una passada en profunditat que va deixar sol davant del porter al nostre davanter que va posar el 3-2 final.