TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Jornada 3. CE Castellbell - Solsona Arrels

Gran victòria de l'Aleví A davant un equip molt ben plantat. Pressió intensa per part dels dos equips. El primer quart  va ser tanteig, tots dos equips estaven a veure que passava i cap va aprofitar les oportunitats que van crear.Els dos equips tenien dos plantejaments totalment diferents.
El segon quart. va ser clarament del Castellbell pressionant molt adalt, que va permetre que els nostres s'avancecin amb un clar 3-0.
El tercer quart va començar amb una errada defensiva, una pilota cap al porter que va acabar en  gol en pròpia porta.
A partir d'aquí el Solsona va presionar i va aconseguir  el 3-2. El partit era una anada i tornada, després d'una falta lateral va haver un rebuig que els nostres van aprofitar per fer el 4-2.

El Solsona va continuar atacant i lluitant, i va aconseguir el 4-3, que va ser el resultat final.
Gran victoria davant un equip que estarà a dalt, lluitant pels primers llocs a la taula classificatoria.