TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dijous, 21 de gener del 2016

Jornada 12. CE Castellbell - Guardiolenca

L'Aleví A va sortir a per totes davant d'un rival que va aguntar bé els primers 15 minuts. Els nostres van sortir amb nervis i això es va notar al joc, i es va arribar al final del primer quart amb 2-0.
El segon quart el joc dels nostres encara no acabava de sortir i es va arribar al descanss amb 5-0.
Després de la xarrada al vestidor, els nens han sortit a finiquitar el partit, amb un joc ràpid, amb bona circulació de pilota i presionant adalt, sense donar opcions a la Guardiolenca que no podia fer res més que defensar-se com podia.
El marcador va pujar ràpidament a 11-0. A l'últim quart, amb el partit resolt i la Guardilenca trencada pel resultat, els jugadors van seguir presionant, fins arribar al definitiu 16-1.