TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dissabte, 23 de gener del 2016

Jornada 14. Artés - CE Castellbell

Partit molt intens, on el nostre equip no ha començat bé, ja que l'Artés ha començat marcant amb un xut des de lluny. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

Els nostres han anat de menys a més i el tercer i últim quart han posat molta intensitat que ha fet que l'Artés no pogués sortir del seu camp i només la bona actuació del seu porter els ha mantingut vius al partit.

A l'últim quart, una gran jugada de Mario amb passada en darrer a fet que Lluc marqués l'esperat empat. Minuts més tard, quan els nostres estaven llençats per la victòria, un jugador de l'Artés s'ha quedat 1 contra 1 contra el nostre porter, però Roger ha aconseguit treure-li la pilota dels peus.

I a l'últim minut Bernat amb una gran definició ha posat el marcador final en 1 a 2.