TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dijous, 21 de gener del 2016

Jornada 13. Cardona A - CE Castellbell A

El partit presentava diverses dificultats i per aquest motiu es va plantejar de diferent forma, tenint en compte les condicions del terreny de joc i que era un rival de la part alta de la classificació.
El equip va sortir amb les coses clares i al minut 3 ja ens vem avançar al marcador amb un gol de Samuel.
El Cardona apretava, tenia les seves ocasions i dues errades nostres van fer que remontessin el partit abans del descans 2-1
La segona part va continuar amb ocasions a les dues porteries, però va ser Victor, qui amb un bon xut des de fora de l'àrea, va empatar el partit 2-2.
El Cardona continuava apretant amb molta pressió i joc dur, amb moltes faltes. Però després d'una falta, que Miguel va posar molt bé, Samuel va fer el 2-3 amb una gran volea.
El tercer gol va fer que el Cardona es tranqués i arribés un altre gol nostre, de Víctor, 2-4.
I quan ja semblava que el partit acabaria tranquilament, a l'últim minut, el Cardona va aconseguir el 3-4 de falta, que va posar molt emocionant els minuts finals, però el marcador no va cambiar i l'equip es va emportar un gran i important victoria.