TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dissabte, 12 de desembre del 2015

Jornada 10. Solsona Arrels D - CE Castellbell

El partit ha començat malament pels nostres, ja que l'equip local ha sortit ben posat al camp. Si a això li sumen que en els primers minuts els nostre semblava que estaven una mica dormits i les errades en les passades en la sortida de pilota, s'enten que el Solsona s'avancés al marcador 1-0.
Al segon quart els nostres ja han sortit amb més intensitat i han començat a convinar millor. Després de varies bones convinacions acabades amb arribades de Mario per banda, que no han acabat en gol per poc, a arribat l'empat amb un gol de Bernat.
A  partir d'aquest moment el partit ha canviat radicalment i els nostres s'han fet dominadors totals del matx, que han fet que els dos últims quarts fossin un atac constant del Castellbell.
Moltes ocasions i molts gols, al final 1-9. Destacar que la "pizarra dels misters" ha tornat a funcionar amb gols d'estrategia.
Amb aquesta víctoria i els altres resultats del grup, fan que els nostres ja siguin tercers.