TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dissabte, 12 de desembre del 2015

Jornada 9. CE Castellbell - Vilomara

Partit contra un rival directe a la part alta de la classificació. La primera part va ser molt disputada amb poques ocasions i molt bona situació tàctica dels dos equips. A la segona part els nostres van sortir més intensos i vem anar a la mitja part amb 1-0.
El tercer quart va ser de domini total del Castellbell. Domini que es va veure materialitzat amb tres gols, dos de Bernat i un de Lluc, que sumat al que Samuel havia fet al segon quart, deixava l'encontre ben encaminat.
El vilomara no va baixar els braços i a l'últim quart va fer dos gols que posaven el marcador amb un perillos 4-2, però minuts més tard Samuel va fer el definitiu 5-2 tallan les mínimes esperançes del Vilomara de poder reomontar el partit.
Amb aqueta víctoria el Castellbell passa al Vilomara a la classificació i segueix lluitant per seguir d'aprop als dos primers, el Sallent i el Joanenc.