TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dimarts, 1 de desembre del 2015

Jornada 9. St. Salvador Cercs - CE Castellbell

Partit contra els tercers, on es necessitava donar - ho tot per puntuar i poder treure alguna cosa positiva d'aquest camp.
Bon primer quart, on ens vem avançar 0-1, després d'una bona acció de tot l'equip. En el segon quart ens vem dormir i en tres contres el St salvador es va posar 3-1.
A la mitja part es van corregir les errades que havien propiciat els gols rivals, els nens es van posar les piles i es va aconseguir acabar el tercer quart amb empat a 3.
A l' últim quart es va tornar a avançar l'equip local quan només quedaven 5 minuts pel final, però els nostres van saber reaccionar al gol i van tornar a empatar per deixar el resultat final en 4-4.
Gols de Derek 2 que continua en la lluita pel pixixi, 1 Marcos i 1 Oriol.
La següent jornada un altre partit difícil contra un rival directe. A continuar lluitant per poder estar a la part alta.