TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 27 de desembre del 2015

Jornada 11. CE Castellbell - Minorisa.

Partit molt disputat, tot i que en els dos primers quarts els nostres han disposat de moltíssimes ocasions per obrir el marcador, però la mala punteria i la precipitació en atac feien que no arribés el gol.
El Minorisa només arribava amb contraatacs aïllats.
La segona part, al tercer quart, ha començat amb la mateixa tònica, però una gran jugada de Leandro amb una molt bona finalització i un gol de Pol, al més pur estil de davanter, posaven el marcador 2-0.
Els nostres han tingut ocasions per deixar sentenciat el partit però no ho han fet i el Minorisa ha fet el 2-1 quan quedava poc pel final, fet que ha donat emoció als minuts finals,  però aquest no s' ha mogut i els 3 punts s'han quedat a Castellbell.
Victòria merescuda que deixa a l'equip en 6è na posició a la classificació i amb un partit menys que es jugarà el proper 3 de gener.