TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 27 de desembre del 2015

Jornada 11. Navarcles - CE Castellbell

Gran partit del Benjamí, no donant cap oportunitat al Navarcles,  tercer classificat.
Des del primer moment l'equip ha sortit a pressionar i a jugar la pilota, ¡ així s'ha arribat al final del primer quart 0-1, després d'un gol de Derek en una jugada d'estratègia de córner.
Minuts després va tenir un altre ocasió que va anar al pal.
Al segon quart el Castellbell s'ha confiat una mica, però encara i així no li va donar cap opció al rival.
A la mitja part es van corregir alguns aspectes que no acabaven de sortir i l'equip va sortir a tope i així només començar el tercer quart, després d'una sacada de banda, Marcos d'esquena a porteria i quan semblava que no tenia cap sortida, es va girar
i va marcar amb un xut ben ajustat al pal.
El Navarcles va aprofitar la única errada dels nostres a la sortida d' un córner per marcar l' 1-2.
Però els nostres no es van posar nerviosos, tot al contrari, es van créixer a l'últim quart i van aprofitar la estratègia en un córner perquè Marcos fes l' 1-3.
I quan quedava poc pel final, Derek va saber aprofitar un contraatac per posar el definitiu 1-4 al marcador.
Pablo una vegada més no va donar opcions als davanters, ja que jugaven amb pilotades que Pablo tallava de cap o com fes falta.
Ivan, va estar fantàstic, amb sortides molt valentes a pilotes llargues i els laterals, Jan, Gisela, Carles  i Adrià van estar de 10, molt ràpids i forts.  Els mitjos, Derek i Marcos, van estar molt llestos i van aprofitar mot bé les seves oportunitats. I finalment, els davanters,   Marc, David i Javi, van fer molt bona pressió sense deixar sortir al Navarckes smb pilota jugada.
En definitiva, gran partit de tot l'equip,  3 punts merescuts contra un rival molt fort i ara a descansar per festes i després a tope una altre vegada.