TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Jornada 1. Guardiolenca - CE Castellbell

Molt bon partit del Benjami A on s'ha imposat per 2-3 davant de la Guaridolenca. Joc molt renyit per els 2 equips amb ocasions per part dels dos, 2 fallos de concentracio han fet que la guardiolenca s'anés al descans de la segona part 2-0 guanyant. Tercera part jugada personal de Jonay que amb una centrada Oriol ha acabat amb gol. Cuarta i ultima part amb el resultat 2-1 el Castellbell ha pogut remontar al partit als ultims minuts amb una coasió de grup impresionant i amb una intensitat on s'ha menjat al rival i ha tret una victoria per 2-3 molt merescuda i molt celebrada. Poc a poc seguim millorant, molta feina per endavant, això tan sols acaba de començar! "Ningún jugador es tan bueno como todos juntos." (Alfredo DiStéfano).