TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 25 d’octubre del 2015

Jornada 4. La Salle - CE Castellbell

Partit molt complicat per les característiques del terreny de joc, camp de terra i petit, on el Castellbell no ha pogut fer el seu joc. En el primer quart, gràcies a Ivan que ha resolt de forma increible tre u contra u, els nostres van poder marxar a la mitja part per davant en el marcador 0-1 després d'aprofitar un contraatac.
Al tercer quart, La Salle va remontar i es va posar 2-1 en el marcador. A l'últim quart després d'una gran jugada on es van fer diverses convinacions de mèrit,  es va empatar 2-2. Tot i això, els nostres es van adormir una mica i en una falta que semblava fora de l'àrea, l'arbitre va pitar penalt i La Salle es va avançar novament 3-2.
Tot i quedar poc temps, els nostre els van aprofitar i després d'una fora de banda que van treure ràpidament es va fer l'empat final 3-3.