TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Jornada 2. Fruitosenc - CE Castellbell

Partit molt físic, contra nens de segon any i molt igualat. El Fruitosenc es va avançar al minut 1, aprofitant una errada defensiva del nostre equip. En els primers minuts els nostres van sortir una mica adormits.

Després del gol de Fruitosenc, el Castellbell es va posar les piles i va aconseguir el domini de la pilota. Però, tot i la millora en el joc, la pilota no va voler entrar fins al tercer quart. El gol de l'empat va arribar després d'una falta llançada per Marcos, que el porter va aconseguir rebutjar. La pilota va anar al travesser, dos jugadors van pressionar la sortida de pilota, no deixant que el Fruitosenc aconseguís allunyar el perill i es van acabar marcant en pròpia porta.

El partit es va decidir en l' últim quart, el Fruitosenc va fer un contraatac on va tenir la millor ocasió del partit, però una aturada espectacular d' Ivan que va treure una pilota que anava a l'escaire, va evitar que els locals s'avancessin al marcador. Al final, en una jugada que es va pressionar al porter, Marcos va ser el "més llest de la classe", es va endur la pilota i va marcar a porta buida, posant el definitiu 1-2.