PODEM!!!

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Jornada 1. Pirinaica - CE Castellbell

Gran victòria del Castellbell en un camp on sempre ha estat difícil puntuar.
Des del principi del partit el Castellbell va ser molt superior a la Pirinaica, dominant el joc sempre i imposant el seu joc de toc de pilota des del darrere.
Tot i això, la Pirinaica va aguantar bastant bé les arribades del Castellbell durant el primer quart.
El segon quart va continuar amb la mateixa tònica, de domini absolut, b moltes arribades. Fins q Bernat en dos ocasions i Lluc van deixar el marcador en 0-3 al final del segon quart.
En el tercer quart la Pirinaica va sortir bastant fort a intentar apropar - se en el marcador, cosa que no va succeir per dues bones aturades de Roger, seguides per gols Alfonso, Mario, Jose i novament Bernat, que definitivament van deixar sense opcions a la Pirinaica.
L'últim quart va continuar amb domini del Castellbell, però ara ja una mica més desorganitzat ja que tots els jugadors volien marcar. Jesús amb dos gols va arrodonir el resultat i la Pirinaica va marcar el gol de l 'honor en un contraatac.
En definitiva gran partit dels nens de Xavi i Cèsar que van ser fidels al seu estil de joc tot i les dificultats que presentava en un principi les característiques del terreny de joc.
Resultat final 1-9.