TOTS JUNTS,

PODEM!!!

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Jornada 2. Castellbell - Cardona A

Un mal inici de partit, encaixant un gol només començar va marcar el desenvolupament del encontre. Els primers 25 minuts van ser clarament de domini del Cardona, on va aconseguir dos gols.  Als últims minuts de la primera part els nostres es van estirar una mica i van disposar d'alguna ocasió per escurçar diferències, però no va poder ser i es va arribar a la mitja part amb 0-2.
A la segona part el Castellbell va millorar bastant, posant molta intensitat i lluita, fruït d'això va arribar el gol de Sergio que posava el marcador en un ajustat marcador. Tot i que el Castellbell no va deixar de lluitar fins al final, no va arribar el gol de l'empat i el marcador es va 1 edat en 1-2 a favor del Cardona.