PODEM!!!

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Jornada 5. CE Castellbell - Navarcles B

Remuntada d'infart!!!
El partit d'avui ja es presumia que seria difícil, ja que els anteriors enfrontaments contra el Navarcles havien estat partits molt complicats. Tot i començar bé, dominant el joc i creant ocasions, en dues jugades aïllades el Navarcles s'ha avançat 0-2. Els nostres han continuat dominant el partit, fidels al seu joc i arribant a porteria amb jugades ben trenades, però dues bones intervencions del porter visitant han fet que no ens poguéssim acostar al marcador, tot el contrari, a la sortida d'un corner en contra i després d'un mal rebutj el Navarcles ha fet el 0-3 amb el qual s'ha arribat al final de la primera part.
El Navarcles jugava les seves cartes al contraatac a la perfecció i li sortia bé.
El tercer quart ha continuat amb la mateixa tònica, domini del Castellbell, però novament una pilotada ha acabat amb un xut increïble que ha entrat per tot l'escaire.
Tot feia pensar que el partit acabaria amb derrota local, però els nostres no ha perdut mai l'esperança i han continuat atacant de forma persistent. El tercer quart ha estat un atac continu a la porteria del Navarcles que han permès que Jose primer i després Jesús, posessin el 2-4 al marcador al final del tercer quart.
L'últim quart ha estat un espectacle amb atacs constants i només l'actuació del porter visitant i els pals han fet que la remuntada no arribés abans. Lluc, Bernat i Mario han donat la volta al marcador i han posat el marcador final en 5-4.
Els minuts finals han estat d'infart i el Navarcles ha tingut una última ocasió que Roger ha evitat amb una bona sortida als peus del davanter.