TOTS JUNTS,

PODEM!!!

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Jornada 1. Pont de Vilomara - CE Castellbell

Partit bastant igualat on el Pont  va començar dominant en els 10 primers minuts, tenint una molt clara oportunitat. A partir d'aquest moment el Castellbell es va anar amunt aconseguint recuperar varies pilotes a prop de l'àrea rival. En una d'aquestes ocasions, el Castellbell va enviar la pilota al pal, amb la mala sort que a la següent jugada es va avançar el Pont.
Els nostres van seguir apretant i pressionant a prop de l'àrea del Pont, fins que van aconseguir l'empat bastant ràpid. A l'última jugada de la primera part el Castellbell va fallar un penal que hagués estat el 1-2.
A la segona part no hi va haver un clar domini per part de cap dels dos equips. El joc es va trencar i es va transformar en anades i vingudes, cosa que va aprofitar el Pont de Vilomara per avançar-se en el marcador.
Pocs minuts després i aprofitant dos contraatacs, el Castellbell li va donar la volta al marcador 2-3, però en el temps de descompte i després d' una sèrie de rebutjos que no van aconseguir rebutjar bé, va acabar amb un xut , que per mala sort va acabar dins de la porteria, per deixar el resultat final en 3-3.